Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Victoria Close-coupled WC-istuin

684,00 €

Heritagen Victoria-sarjan ovaalin kaarevat muodot ovat syntyneet upean The Royal Albert Hall -konserttisalin innoittamina. Rakennuksen mosaiikeista löytyy yhteys Victoria-sarjan WC-istuimen ruukkumaiseen muotoon sekä pylväsmäisiin altaan jalkoihin.

Tässä tyylikkäässä, kapeahkossa Close-coupled WC-istuimessa on kaksoishuutelu, joka toimii posliinista huuhtelukahvaa ylös tai alas painamalla. Istuinkorkeus on 40 cm ilman kantta. Samasta WC-istuinmallista on saatavana korkeampi versio, jonka istuinkorkeus ilman kantta on 45,5 cm. Wc-istuinten kannet myydään erikseen.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 5 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluvat klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylejä vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen.

Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
720 × 460 × 840 mm
Koodi:
PVEWS00 PVEWC01F
-+
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa
Yhteensopivat tuotteet: 
98,00 €