Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Granley Deco Close-coupled WC-istuin

561,00 €

Heritagen Granley Deco-sarjan inspiraation lähteenä on toiminut Birminghamissa sijaitseva the Barber Institute of Fine Arts, yksi Art Deco -kauden komeimpia rakennuksia. Sarjan muotoilussa on nähtävissä 1930-luvun Britannian Art Deco -tyylin parhaita puolia.

Granley Deco Close-coupled istuimessa on leveä vesisäiliö ja kulmikas, kromattu huuhtelukahva kaksoishuuhtelulla. Huuhtelu tapahtuu kahvaa ylös tai alas painamalla. Istuinkorkeus on 38,5 cm ilman kantta. WC-istuimen kansi myydään erikseen. Samasta WC-istuinmallista on saatavana korkeampi versio, jonka istuinkorekeus ilman kantta on 45 cm.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 5 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluvat klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylejä vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen.

Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
690 × 530 × 760 mm
Koodi:
PGRW00 PGDW01F
-+
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa
Yhteensopivat tuotteet: 
98,00 €