Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Granley Close-coupled WC-istuin

549,00 €

Heritagen Granley-sarjan vaikutteet tulevat 1920-30 -luvun rohkean kulmikkaasta muotoilusta. Tämän Heritagen suosituimpiin kuuluvan sarjan tuotteet sopivat erityisesti edwardiaanisen kylpyhuonetyylin toteuttamiseen.

Granley-sarjan näyttävässä WC-istuimessa on leveä vesisäiliö ja posliininen huuhtelukahva kaksoishuuhtelutoiminnolla. Istumakorkeus on 38,5 cm ilman kantta. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa korkeampi malli, jonka istumakorkeus on 45 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 5 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluvat klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylejä vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen.

Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
685 × 535 × 805 mm
Koodi:
PGRW00 PGRW0IF
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää
Yhteensopivat tuotteet: 
284,00 €
377,00 €