Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Dorchester Close-coupled Portrait WC-istuin

719,00 €

Nimensä kuuluisasta lontoolaisesta hotellista lainannut Heritagen Dorchester-sarja on yksi merkin pitkäikäisimmistä ja laajimmista sarjoista. Muotoilun kauniit linjat tuovat loistokasta hotellitunnelmaa kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin.

Dorchester Portrait WC-istuinmalli on tavallista hieman kapeampi ja tilan säästämiseksi kahvan tilalla on yksöishuuhtelupainike vesisäiliön päällä. Tämä vain 40 cm leveä WC-istuin mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen.

Istuinkorkeus on 41 cm ilman kantta. Samasta WC-istuinmallista on saatavana korkeampi versio, jossa istuinkorkeus on 48 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 5 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluvat klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylejä vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen.

Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
705 × 400 × 840 mm
Koodi:
PDW00 PDW02F
-+
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa
Liitetiedostot: