Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Blenheim Close-coupled WC-istuin

631,00 €
473,25 €

Heritagen elegantti Blenheim-sarja on saanut innoituksensa Englannin Oxfordshiressä sijaitsevasta, englantilaista barokkia edustavasta Blenheimin palatsista. Sarjan symmetrinen, ajaton muotoilu sopii tuomaan sopivasti klassista tyyliä modernimpaankin kylpyhuoneeseen.

Blenheim Close-coupled WC-isuimessa on posliininen huuhteukahva ja yksöishuuhtelu. Istuinkorkeus ilman kantta on 40 cm. Samasta WC-istuinmallista on saatavana korkeampi versio, jonka istuinkorkeus on 45,5 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 5 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluvat klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylejä vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen.

www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
725 × 430 × 850 mm
Koodi:
PHPW00 PHPW0IF
-+
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa
Yhteensopivat tuotteet: 
98,00 €
108,00 €
86,40 €
129,00 €
129,00 €