Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington Medium-level WC-istuin huuhtelupainikkeella

876,00 €

Muotoilultaan perinteinen, nykyaikaisella tekniikalla varustettu WC-istuin, jossa on yläsäiliöllistä mallia matalammalle sijoitettu posliininen vesisäiliö huuhtelupainikkeella. Kaksiosaista painiketta painamalla voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l). Samaa WC-istuinta löytyy myös huuhtelukahvalla. HUOM! Kuvassa kahvallinen malli.

Mittapiirroksessa ilmoitettua tuotteen kokonaiskorkeutta voidaan asennusvaiheessa säätää lyhentämällä huuhteluputkea halutun mittaiseksi pysty- ja vaakasuunnassa.

Istumakorkeus ilman kantta on 41,5 cm. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa myös korkeampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus on 48 cm. WC-istuimen kansi myydään erikseen. Valittavissa on useita malleja ja värejä.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Burlingtonin Medium-level WC-istuimista on valikoimissamme myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
730 × 510 × 1420 mm
Koodi:
P5 C2 T33CHR
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää
Yhteensopivat tuotteet: 
85,00 €
85,00 €
18,00 €
108,00 €