Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington Low-level WC-istuin kromisäiliöllä

1 281,00 €

Burlingtonin Low-level WC-istuimen näyttävämmässä versiossa on kromattu säiliö ja koristeelliset kannakkeet. Keraamista kahvaa alas tai ylös kääntämällä voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l).

Mittapiirroksessa ilmoitettua tuotteen kokonaiskorkeutta voidaan itse säätää lyhentämällä huuhteluputkea halutun mittaiseksi pysty- ja vaakasuunnassa. Pystysuunnassa putken korkeus voi olla 90-107,5 cm.

Istumakorkeus ilman kantta on 41,5 cm. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa myös korkeampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus on 48 cm. WC-istuimen kansi myydään erikseen. Valittavissa on useita malleja ja värejä.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Burlingtonin Low-Level istuimista WC-istuimista on valikoimissamme myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
710 × 440 × 1430 mm
Koodi:
P2 T71 T31
-+
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa