Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington huuhtelukaulukseton Close-coupled WC-istuin

529,00 €

Burlingtonin Close-coupled WC-istuimesta on saatavana kesäkuusta 2018 alkaen myös huuhtelukaulukseton malli. Muotoilu on sama kuin muissakin Close-coupled -malleissa, mutta koska istuinosan sisäpuolella ei ole huuhtelukaulusta, WC-istuin on entistä helpompi puhdistaa.

Keraamista kahvaa alas tai ylös kääntämällä voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l). Samaan WC-istuimeen on valittavissa kahvan sijaan huuhtelupainike.

Istumakorkeus ilman kantta on 41,5 cm. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa myös korkeampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus on 48 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen. Valittavana on eri malleja ja värejä.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Käytettäessä posliinista viemäriliitintä etäisyys takaseinästä lattiassa olevan viemäriputken keskelle on hyvä olla 12-18 cm.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
730 × 520 × 780 mm
Koodi:
P20 C1
Toimitusaika: 
3-5 viikkoa