Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington High-level WC-istuin alumiiniyläsäiliöllä

1 485,00 €

Yläsäiliöllinen WC-istuin alumiinisella vesisäiliöllä ja koristeellisilla, kromatuilla kannattimilla. Yläsäiliön värivaihtoehdot ovat harjattu alumiini, musta ja valkoinen. Nykypäivän vastine 1900-luvun alussa Suomessa yleiselle Teho-WC:lle.

Kokohuuhtelu tapahtuu huuhtelutangosta alaspäin vetämällä ja puolihuuhtelu ylöspäin työntämällä.

Tämä WC-istuimen istumakorkeus ilman kantta on 41,5 cm. WC-istuimen kansi myydään erikseen. Kuvan kansi on Throne seat, väri tammi.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Burlingtonin High-Level WC-istuimista löytyy myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
670 × 430 × 2400 mm
Koodi:
P2 T58ALU T30CHR
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää
Liitetiedostot: 
Yhteensopivat tuotteet: 
85,00 €
375,00 €
108,00 €
1 922,00 €