Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington Close-coupled WC-istuin, korkea malli

705,00 €

Burlingtonin suosituimman WC-istuinmallin korkea versio sopii moneen eri tyyliseen kylpyhuoneeseen. Keraamista kahvaa alas tai ylös kääntämällä voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l). Samaan WC-istuimeen on valittavissa kahvan sijaan huuhtelupainike.

Istumakorkeus ilman kantta on 48 cm. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa myös matalampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus 41,5 cm.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Käytettäessä posliinista viemäriliitintä etäisyys takaseinästä lattiassa olevan viemäriputken keskelle on hyvä olla 12-18 cm. Burlington Close-coupled WC-istuimesta on valikoimissamme myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimen kansi myydään erikseen. Valittavana on eri malleja ja värejä.

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
730 × 520 × 845 mm
Koodi:
P12 C1
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää
Yhteensopivat tuotteet: 
85,00 €
18,00 €
98,00 €