Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington Close-coupled Slimline WC-istuin huuhtelupainikkeella, korkea malli

749,00 €

Burlingtonin suosituimman WC-istuinmallin korkea versio sopii moneen eri tyyliseen kylpyhuoneeseen. Kaksiosaista huuhtelupainiketta painamalla voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l). Samaa WC-istuinta on saatavilla painikkeen sijaan myös huuhtelukahvalla.

Slimline-malli, jonka vesisäiliön leveys on 7 cm vähemmän kuin vakiomallissa, on suunniteltu erityisesti kapeampiin tiloihin. Huuhtelutehokkuus pysyy kuitenkin samana.

Istumakorkeus ilman kantta on 48 cm. Samasta WC-istuinmallista on valittavissa myös matalampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus on 41,5 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen. Valittavana on useita eri malleja ja värejä.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuinmallissa viemäriputki lähtee suoraan taakse. Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Käytettäessä posliinista viemäriliitintä etäisyys takaseinästä lattiassa olevan viemäriputken keskelle on hyvä olla 12-18 cm. Burlington Close-coupled WC-istuimesta on valikoimissamme myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

Linkki valmistajan sivuille: www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
730 × 440 × 845 mm
Koodi:
P12 C4
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää
Liitetiedostot: 
Yhteensopivat tuotteet: 
108,00 €
85,00 €
85,00 €
18,00 €