Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Kent 1550 valurauta-amme

3 197,00 €

Valurautainen, sisäpuolelta emaloitu, toisesta päädystä nouseva tassuamme. Ammeessa on perinteiset "ball & claw" -tyyppiset jalat. Ylivuodon paikka on pystysuorassa päädyssä. Toimitukseen sisältyy kromattu ulkopuolinen ylivuotoputki ja pohjaventtiili kromatulla tulpalla.

Valurautaisen ammeen lyömättömiä etuja ovat sen kestävyys sekä lämmönvarauskyky. Kun laskee ammeeseen ensin kuuman veden, valurauta pitää kylpyveden lämpimänä huomattavasti pidempään kuin muista materiaaleista valmistetut ammeet.

Amme toimitetaan karhennetulla ja tumman harmaaksi primeroidulla valurautapinnalla, jolloin sen voi maalata haluamallaan värillä. Ammeeseen voi valita jalat valurautapinnalla (maalausta varten) tai kromattuina.

Kuvan amme on maalattu punaiseksi ja varustettu kromatuilla jaloilla. Kuvan hana ei sisälly hintaan.

Saman mallista, toiseen päähän nojaamiseen suunniteltua, sivuprofiililtaan toisesta päästä nousevaa ammetta on valikoimassa myös 1700 pitkä malli.

Tilavuus 156 litraa.

25 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluu klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylit vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen. Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
1550 × 765 × 748 mm
Tuotteen paino: 
126 kg
Materiaali: 
Koodi:
BRT07 BRT28
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää