Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Heritage Buckingham 1700 valurauta-amme

3 197,00 €

Sivuprofiililtaan tasainen, päädyistä symmetrinen valurautainen tassuamme. Ammeessa on perinteiset "ball & claw" -tyyppiset jalat. Ylivuodon paikka on sivussa keskellä. Toimitukseen sisältyy kromattu ulkopuolinen ylivuotoputki ja pohjaventtiili kromatulla tulpalla.

Valurautaisen ammeen lyömättömiä etuja ovat sen kestävyys sekä lämmönvarauskyky. Kun laskee ammeeseen ensin kuuman veden, valurauta pitää kylpyveden lämpimänä huomattavasti pidempään kuin muista materiaaleista valmistetut ammeet.

Amme toimitetaan karhennetulla ja tumman harmaaksi primeroidulla valurautapinnalla, jolloin sen voi maalata haluamallaan värillä. Ammeeseen voi valita jalat valurautapinnalla (maalausta varten) tai kromattuina.

Kuvassa oleva amme on maalattu punaiseksi ja varustettu kromatuilla jaloilla. Kuvan amme on esitetty ammeen reunassa olevilla hananrei'illä, jotka ovat valinnaiset. Ilman hanareikiä ammeen pitkät sivut ovat symmetriset. Hana ei sisälly hintaan.

Tilavuus 207 litraa.

25 vuoden takuu.

Englannin Bristolissa päämajaansa pitävän Heritage Bathroomsin mallistoon kuuluu klassisen kauniit WC:t, altaat, hanat, suihkut ja valurautaiset kylpyammeet. Mallistosta löytyy tyylit vaikka viktoriaanisen tai Art Deco -tyylisen kylpyhuoneilmeen luomiseen. Valmistajan sivut: www.heritagebathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
1700 × 770 × 590 mm
Tuotteen paino: 
133 kg
Materiaali: 
Koodi:
BRT79 BRT82
-+
Toimitusaika: 
7-14 päivää