Tyhjä

0,00 €

Ostoskori

Burlington Close-coupled Slimline WC-istuin

529,00 €

Burlingtonin suosituin WC-istuinmalli sopii moneen eri tyyliseen kylpyhuoneeseen. Keraamista kahvaa alas tai ylös kääntämällä voidaan valita täysi- (6 l) tai puolihuuhtelu (3 l). Samaan WC-istuimeen on valittavissa kahvan sijaan huuhtelupainike.

Slimline-malli, jonka vesisäiliön leveys on 7 cm vähemmän kuin vakiomallissa, on suunniteltu erityisesti kapeampiin tiloihin. Huuhtelutehokkuus pysyy kuitenkin samana. Istumakorkeus ilman kantta on 41,5 cm. Samasta WC-istuinmallista on saatavana myös korkeampi vaihtoehto, jonka istumakorkeus 48 cm. WC-istuinten kannet myydään erikseen. Valittavana on useita eri malleja ja värejä.

WC-istuimen vesi- ja viemäriliitännät sopivat yhteen suomalaisten standardien kanssa. Tässä WC-istuimessa viemäriputki lähtee suoraan taakse (P-lukko). Lattiaviemäriin liittäminen onnistuu Burlingtonin posliinisella viemäriliittimellä tai rautakaupoista ja putkimiehiltä löytyvillä liitosputkivaihtoehdoilla. Käytettäessä posliinista viemäriliitintä etäisyys takaseinästä lattiassa olevan viemäriputken keskelle on hyvä olla 12-18 cm. Burlington Close-coupled WC-istuimesta on valikoimissamme myös suoraan lattiaviemäriin liitettävä malli (S-lukko).

WC-istuimet toimitetaan osissa. Mukana tulee englanninkielinen asennusohje.

Tuote on CE-merkitty. 2 vuoden takuu.

Burlington Bathroomsin muotoilu hakee innoituksensa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun väliseltä aikakaudelta, jolloin Englanti oli edelläkävijä kylpyhuoneiden kalustuksessa. Valikoimista löytyy perinteisiä WC-istuimia, pesualtaita, hanoja, suihkuja, kylpyammeita sekä runsaasti kylpyhuonetarvikkeita yhtenäisen kylpyhuoneilmeen saavuttamiseksi.

www.burlingtonbathrooms.com

Tuotteen koko (SxLxK): 
730 × 440 × 780 mm
Koodi:
P5 C3
Toimitusaika: 
4-7 päivää
Liitetiedostot: 
Yhteensopivat tuotteet: 
85,00 €
68,00 €
108,00 €
81,00 €
98,00 €